Meló popular "Kolkhoznitsa": contingut en calories, beneficis i perjudicis per al cos

El meló es defineix com a pseudo-baia de la família de les carbasses i del gènere de cogombres. La fruita en algunes varietats meridionals pot arribar a 2 m, i el pes dels exemplars individuals arriba als 20 kg.

Tot i això, en el nostre clima, aquests gegants no es poden cultivar, i només hi ha dues varietats populars. En aquest article us n’explicarem una mica, el meló de la Dona Kolkhoz, les seves característiques distintives i les seves propietats útils.

Descripció de la varietat Kolkhoznitsa

La dona de meló Kolkhoz és una varietat preferida de jardiners a gairebé totes les regions del nostre país (a excepció del nord i del nord-oest). Van començar a créixer-lo el 1939.

Un agricultor en plena maduració dóna una collita dolça fins i tot en un estiu curt i no massa càlid.... Els seus fruits petits (de 0,7 a 1,4 kg) maduren en 78-96 dies. La forma és esfèrica, amb un diàmetre mitjà de 15-20 cm.

Meló de Kolkhoz popular: contingut calòric, beneficis i perjudicis per al cos

La crosta és de gruix mitjà, de color groc brillant, però pot ser de color taronja amb una tonalitat verda. La superfície de la pela sol ser llisa, de vegades coberta amb una malla gruixuda.

Les fruites cultivades en regions càlides tenen una polpa molt dolça... Tanmateix, en un clima o ombra més fred, els melons emmagatzemen menys sucre.

Composició química, vitamines

El producte conté vitamines A, E, C, PP, B, betacarotè. Diverses llesques de meló cobreixen el requeriment diari de potassi, silici i també subministren al cos sodi, magnesi, fòsfor, iode, ferro, manganès, calci i zinc.

100 g d’un sucós dolç contenen 0,59 g de proteïnes, 0,22 g de greix, 7,40 g d’hidrats de carboni.

Contingut de calories

L’agricultor col·lectiu és una de les varietats dietètiques amb menys calories i dietètics cultura de meló.

El contingut en calories del meló de Kolkhoz Woman varia de 31 a 35 calories per cada 100 g, depenent del contingut de sucre.

Característiques beneficioses

Les fruites de meló no només són saboroses i aromàtiques, sinó que també són saludables.

Meló de Kolkhoz popular: contingut calòric, beneficis i perjudicis per al cosAquí en teniu només diverses raons per les quals el meló s'hauria d'incloure definitivament a la dieta:

 • la fruita dolça satisfà perfectament la fam i la set;
 • el consum regular de meló millora la digestió, neteja els intestins i evita el restrenyiment;
 • la composició vitamínica reforça el sistema immune, ajuda a restaurar el cabell i les ungles, a millorar la memòria;
 • normalitza el sistema nerviós, ajuda a combatre l’estrès;
 • ideal per combatre l'excés de pes;
 • afavoreix la recuperació de fetge i malalties cardiovasculars.

El millor és gaudir del meló entre els àpats. - de manera que aportarà el màxim benefici.

Altres varietats de meló:

Meló de tardor uzbek "Babushka"

Dolç i fragant meló uzbek "Gulyabi"

El més popular i estimat per molts melons "Torpedo"

Com conrear una varietat de meló Kolkhoznitsa

Per obtenir una collita madura a l'agost del pagès col·lectiu, la sembra comença com a molt tard primera meitat de maig. Les llavors de meló es poden plantar directament al sòl (a les regions del sud) o per planter. Amb el mètode de planter, la sembra comença a l’abril.

Temperatura adequada per a l’aparició de brots i per a un major creixement de la cultura: + 25 ºC ... + 30 ºC.

El règim de reg depèn de l’edat de la planta i de les condicions meteorològiques.... Durant el període de creixement actiu, sovint es rega de manera que el llit del jardí estigui sempre mullat, i les plantes conreades - un cop per setmana.

Es recomana alimentar melons i carbasses cada 14 dies.... La primera alimentació és de dues setmanes després de la germinació.

Sota una coberta de film (en hivernacle), les flors s’han de pol·linitzar manualment.

Meló de Kolkhoz popular: contingut calòric, beneficis i perjudicis per al cos

Quan es cultiva un agricultor col·lectiu, és important:

 • plantar a temps perquè la collita tingui temps de madurar abans d’un cop fred;
 • protegir-se contra malalties per polvorització preventiva;
 • formar matolls a temps, normalitzar la collita;
 • cobrir plantes en temps fred.

Com triar una dona madura i dolça Kolkhoz en una botiga o mercat

És força senzill triar un producte sucós i aromàticsi saps què buscar.

Important! No es recomana comprar un meló a prop de carreteres i en carpes properes a carreteres transitades, un producte que acumula gasos d’escapament.

Meló de Kolkhoz popular: contingut calòric, beneficis i perjudicis per al cosPer començar, es pren la còpia seleccionada a la mà i inspeccionar si hi ha esquerdes, taques fosques i basses... A continuació, comproveu si la fruita té sabor. Si hi ha una aroma dolça (vainilla, pera, mel), el meló està madur, si l’olor és herbosa, no.

També té sentit enganxar la pela-i exemplar madur el so serà tenebrós.

Per esbrinar si el producte està a sobre, el premeu a mà. Si la pela és lleugerament primaveral i, fins i tot, no hi queden cap picada de la mà, la verdura no és excessiva.

Escull racionalment fruites de mida mitjana, ja que, molt probablement, no estan farcits de productes químics (a diferència de les dones de Kolkhoz més grans). Per la mateixa raó, no heu de comprar melons i carbasses abans de l'agost.

Llegiu també:

Híbrid amb meló amal té un bon gust i és resistent a les malalties

Ressenya del dolç i sucós meló "Slavia"

Dona Kolkhoz de meló per perdre pes

El període de maduració de melons i calabars (agost i setembre) és el millor moment per tornar-se més prim.

Es recomana organitzar 1 dia de dejuni a la setmana... Per fer-ho, menja 0,3-0,5 kg de polpa de meló 3-4 vegades al dia. Si teniu aquests dies durant diverses setmanes seguides, 6 kg de pes innecessari desapareixeran en només un mes.

Meló d’aquesta varietat ideal per a una dieta mono curta... A més, ajuda a abstenir-se de postres altament calòrics i poc saludables.

Pel bé de mantenir la salut s’adhereix a una dieta mono es recomana durant un o dos dies... Es fa perillós durant més temps: el cos és deficient en proteïnes i greixos.

Meló de Kolkhoz popular: contingut calòric, beneficis i perjudicis per al cos

Consumiu 1,5 kg de polpa dolça al dia durant 6 àpats, també beu 1-2 litres d’aigua i 0,5 litres de te verd (sense sucre).

Important! Enmig de menjar una falsa fruita fresca, podeu beure aigua o te. En aquest cas, val la pena recordar l’efecte diürètic i no menjar el meló just abans d’anar a dormir.

Dieta de meló relativament econòmic, no perjudica la salut i permet reduir pes en 1 kg per dia... A més dels beneficis de perdre pes, té un bon efecte en moltes funcions vitals del cos.

Danys i contraindicacions

Menjar cantaloupe com a postres després dels àpats pot ser perjudicial per al cos... Aquest producte és incompatible amb altres aliments, especialment llet, mel i alcohol.

Podeu menjar melons i carbasses només dues hores després de l’àpat principal. Si no es segueix aquesta regla, una persona està amenaçada de nàusees, diarrea i flatulències.

Atenció! No es pot menjar molta polpa de meló per malalties gastrointestinals. En diabetis mellitus, es considera segur consumir 100-200 g de meló al dia. Els metges prohibeixen la dieta de meló a les dones que alleten i eviten que el bebè tingui un trastorn intestinal.

Conclusió

En absència de contraindicacions, podeu celebrar festes segures dels fruits delicats del meló, a partir de l’agost. Melon Kolkhoz Woman ajudarà perfectament a les persones que somien de perdre pes amb seguretat i facilitat.

Si consumeix el meló en porcions petites dues hores després de menjar, només se’n beneficiaran les fruites.

2 comentar
 1. Avatar
  lermontov

  Gràcies per les recomanacions.

  • Andrey Palych
   Andrey Palych

   Si us plau, torna a venir.

Afegeix un comentari

Jardí

Flors